Než vše začnu chápat...

Než vše začnu chápat...

Anotace: neni

Než vše začnu chápat
na bradě se budu drápat
a pak dostanu nápad
jak po holkách se sápat.

Nápad je to dobrý
i když trochu chorý
jak blbec svět vidět
přitom se tolik stydět.

Nevědět co je špatně
jen vzpomínat matně
či převlékat se v šatně
a pak nést se ladně.

I když to není krása
tak pro mne je to spása
taková spása že se mám
že jsem dlouho a pořád sám.

I když se mi to nechce hrotit
a sem tam se snažím krotit
není to jak za starých časů
když Lenin dočkal svých vlasů.

Jsem takový jak se chovám
občas podobám se moudrým sovám
jindy zase vyschlé louži
supovi co nad mršinou krouží.

Než poperu se o své zbytky
proběhnou mi v mysli mžitky
ty řeknou mi jak jít vpřed
ať nechovám se jak zlý skřet.
Jak zachovat si sám sebe
když musím myslet jen na Tebe...
Autor Ába, 03.03.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí