Krátká životní

Krátká životní

Anotace: ...

Sbírka: Myšlenky

Jsem asi jen průhledný duch na horské dráze,
jsem jen starý astmatik v zaprášené Praze,
jsem jen malíř, co chtěl pomalovat barvami zeď životní šedi,
jsem kapitán, co zůstal na potápějící se lodi,
jsem snad slza, co stéká z očí nešťastnějším z lidí,
jsem letící pták, ale bez těch křídel,
jsem žíznivý poutník, co se plazí pouští lásky.
Jsem...Hledám odpovědi na otázky...
Autor Le ver luisant, 03.03.2010
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí