mezinárodní den

mezinárodní den

Anotace: 03032010

světový den míru
připadá na první den
v roce, od roku
1968-
tehdy u nás toho míru
bylo nadmíru

ten samý měsíc
připadá na den sedmadvacátý
světový Den holocaustu;
pyšně se slaví vedle dne
světového míru,
leden byl úchvatný

den nadcházející
je světu velmi významný
neb je den mobilizace
proti z jader válce
tolik významný den a
nestíha tempo raketových sil

ten den je důležitější
než se výše zdálo
je to den širokopásmových služeb
slavte a veselte se, do kamer
a do stáda sledovanosti,
světu jsme trochu víc na očích

aby ten den nevyzněl tolko
nenávistně, rozhodli se davy
a den sedmadvacátý třikrát slaví
den ochrany osobních údajů
jak úsměvně, jak příhodné že
nechybím na seznamu občanů

měsíc končí nemocně
svátky slaví všichni
kdo mají rádi den pomoci
malomocným;

strčte si vy,
věřící a nevěřící,
individuality i organizace,
vlády a vůdcové,
šéfové, matky i otcové,
televizní reklamy a billboardy,
strčte si
všechny mezinárodní dny
do prdele

hlavně že všechno co lidi
posrali, má mezinárodní
den,
fuck
Autor humus, 03.03.2010
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí