Smrt - sebevražda

Smrt - sebevražda

Anotace: někdy mam chuť umřít

Rozpuštěné pilulky v ústech,
pomalu přichází účinky.
Překročená zábradlí na visutých mostech,
přestanou tikat rozbité hodinky.
Nepochopená příroda, oběti přibývající po stech,
minuta ticha a další děsivé vzpomínky.

Smyčka co lehce se kýve v průvanu,
židle dávno už nikoho nepodpírá.
Fén zatím jen odložen na vanu,
vypadly pojistky a dveře nikdo neotvírá.
Třpytivé ostří, jen co ho do ruky dostanu,
už nikdy nevstanu a stejně to nikoho nezajímá...
Autor Jordan17, 03.03.2010
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: jelinek8, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culíka to zajímá
verše citem pojímá

04.03.2010 09:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí