když skončí den

když skončí den

Zavalená
tou tíhou tvého snění
rozladěná
okamžikem,který už tu není
odzbrojená
tvým sladkým úsměvem
poblázněná
tvým něžným dotykem
do neznáma
osamělá
když skončí den
a já jsem sama
...
Autor TedelyBear, 04.03.2010
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí