Poslední, sedmá, nedělní

Poslední, sedmá, nedělní

Anotace: To jsme my, umělci!

Už šest básniček mám na zrcadle
co jsme psali spolu
a růže loňských lásek už jsou zvadlé
jejich plátky padaj dolů

Večer se do strun zaplétá
na stropě světa hvězdy planou
jak kytka každá holka odkvétá
svlékneš mě z okvětí, ač nejsem pannou?

Pak na kůži mi namaluj nás dva v srdíčku
barvou, co na štětci mi zbyla
u ranní kávy mi napiš sedmou básničku
je tu neděle, co poslední se skryla
Autor kikiis, 04.03.2010
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: Muškaa, hašlerka, Psavec, Zasr. romantik, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný kousek!

04.03.2010 12:40:00 | Zasr. romantik

To je pěkný,moc..

04.03.2010 11:59:00 | Květka Š.

Culík by také chtěl napsat básničku:-(.Hezké.:-)

04.03.2010 10:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí