Kachlička

Kachlička

Anotace: Všem těm, co až vyrostou, určitě změní svět..

Holčička
malá v první lavici
holčička
sedí a nožkama kývá
Kachlička
vedla umyvadla visící
kachlička
prasklá, na holčičku se dívá

Tahle kachlička
je tady snad sto roků
a malá holčička
dnes poprvé tu sedí
Prasklá kachlička
chtěla by utřít od prachu
a ta holčička
v první lavici se nudí

Kachlička
pokorně čeká na hadru
kachlička
na holčičku se dívá, jak by byla král
holčička
až dosáhne nohama na podlahu
holčička
vstane, pak utře ji -
- a půjde dál
Autor kikiis, 04.03.2010
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: Duhová, Zasr. romantik, Květka Š., Frosty28
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý nápad i zpracování.

04.03.2010 10:11:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí