Poslední?!

Poslední?!

Anotace: má poslední báseň

Tak možná už poslední.
Ta slova, která píši.
Nekončím ani neumírám
jen teď tiše dýši.

Už nechci se schovávat
za řádky psané na literu.
Chci mluvit o pocitech
do očí a narovinu.

Nevím jestli je to ok
nebo chybu dělám,
já sama si však myslím,
že na básně talent nemám.

Prozatím se tedy loučím,
uvidíme třeba se i vrátím...

...ale prozatím...

...Chci ukázat, že vážně nejsem k ničemu,
chci abys věděl, že něco dokážu!
Autor Bereniké, 04.03.2010
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, Neldor, Bíša, sveřep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná...*:)

03.11.2010 13:28:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí