Malá zpověď

Malá zpověď

Anotace: jen tak o mě

Jsem prý hříčka přírody
jsem člověk plný smíchu
dokážu žít bez vody
a lstivě skrývat pýchu.

Dokáži se stále smát
mlsně koukat po ženách
umím se i čerta bát
a utápět stres v nádobách

Umím skvěle fabulovat
dokážu i deset dřepů
večer s chlapci ponocovat
pak do rána klepat deku

Umím plivat klidně v běhu
děsit lidi vyzáží
dokážu i dávat něhu
však nikdo si mě neváží

A tak píši tenhle blábol
jaká to jsem velká hvězda
vždyt to píšu když jsem namol
i když se to asi nezdá
Autor drahý, 04.03.2010
Přečteno 314x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, Gabrielle, Házté, Zorenka Ježková, Divoženka1, Holis, ilona, Elisha, CULIKATÁ, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověče,nezdá:-)... ST !

21.05.2010 19:23:00 | Házté

Ta zpověď je fantasticky pojatá!

21.05.2010 19:20:00 | Zorenka Ježková

to je ale duševní frmol..

04.03.2010 20:46:00 | zelená víla

Hmm a po čem že to vzniklo?

04.03.2010 19:06:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí