Pohádková

Pohádková

Anotace: Kdo aspoň jednou nevěřil na pohádky...

Bojíš se tmy, bojíš se bubáků
utíkáš před nocí
nemíváš sny, jen řeči hlupáků
nemohou pomoci

Stále jen hledáš cesty
co vzaly život jiným
bloudíš prázdnými městy
a své perly hážeš sviním

Tak začni věřit na pohádky
najdi, prosím, cestu zpátky
a víc už nehledej
Já roztáhnu svá křídla
nastražím pasti na strašidla
a život bude méně zlej

Máš ráda světla, zbaví Tě přízraků
utíkáš za leskem
lásky ses zřekla, jsi jedním z tuláků
opilá potleskem

Stále jen hledáš něco víc
už nestačí Ti modré nebe
ze zbytků z popelnic
máš však jen oheň, který zebe

Tak přestaň věřit na pohádky
vrať se, prosím, na zem zpátky
a víc už nehledej
Já roztáhnu svá křídla
nastražím pasti na strašidla
a život bude méně zlej
Autor 68man, 04.03.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohádky jsou krásné i když občas se špatným koncem-kdybychom na ně nevěřili,nemohli bychom být nikdy šťastní-já tedy ne:-).Báseň se mi ale moc líbí.

05.03.2010 07:56:00 | CULIKATÁ

Věřit na pohádky a při tom stát nohama pevně na zemi je opravdu dost náročné... ale jde to... :o)

04.03.2010 19:51:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí