Realita

Realita

Anotace: Pokračuji další pseudobásní, po větší přestávce, ale přece.

Nastolte mír válkou
Tak už to bývá
Tak už to je,
že jed nám v žilách koluje.

Zapalte oheň vodou
Hnilobu obalte zlatem
Činy nahraďte sliby.
Tak už to bývá,
že zbudou jen chyby
a zvětralý chlast.
Co třeba pozlatit
i naší matičku vlast?
Autor Striga, 04.03.2010
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí