Kap kap...

Kap kap...

Anotace: Jak dlouho ještě?

Kap kap...
Pleská o zem
a vsakuje se
ke kořenům sakury.

Kap kap...
Rytmicky bubnuje
a nenechává ani vítr
vypadnout z tempa

Kap kap...
Svou vůní prosytí okolí
a tam, kde dopadne
vyraší rudá růže

Kap kap...
Jako neslyšné myšlenky
proudí prostorem
a ostřím si razí cestu
dolů...

Kap kap...
Vytéká z tepny
a brázdí si svůj osud
ke smrti...

Kap kap...

Kap kap...

Kap kap...
Autor Etain, 04.03.2010
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Lissa, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:( jaktoo

23.03.2010 08:38:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí