Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: "K"

Pro tvůj spánek, klidné snění,
Tiché zvony v dálce znějí.
Kolébej se s jejich hlasem,
Do zemí kde žádným stresem

Se nežije.

Přijmi štěstí z temných dlaní,
Co tvá víčka při snu hladí.
Odstrč z cesty všechen splín,
Dokážeš to – já to vím.

Sladké sny.
Autor Analisieren, 04.03.2010
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, enigman, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí