Na křídlech motýlích

Na křídlech motýlích

Anotace: ...

Na křídlech motýlích chtěl bys

na vlnách nekonečného oceánu se nést,

chytat do dlaní odrazy světelných let,

a pak spokojeně jen v klidu hledět nad sebe,

tam kde se setkávají hvězdy s medailónkem noci,

a jak padají po diagonálách času a prostoru,

i napříč celou oblohou.

Jak světlo lámou se jejich odlesky nad litosférou,

zkus chytit i to, co se zdálo včera neskutečné,

vzít jíl a písek do rukou

a podívat se do nejbližších očí

a na jejich poslání, které můžeš v nich číst,

hloubku slov a omylů, které nás nikdy neopustí.
Autor Martin Kredba, 04.03.2010
Přečteno 265x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Lea Aura, Psavec, Kars, Květka Š., WhiteSkull, CULIKATÁ, jaroslava anna, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná! Tip

05.03.2010 01:30:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí