myslim že si zapálim další cigáro a uvidim co dál

myslim že si zapálim další cigáro a uvidim co dál

Anotace: 05032010

obrazovka v očích
v nose dým
láhev zimou praská
a spát se nechystám

namodralej kouř
mam ještě na tři prdy
zraje v popel
a zežloutlou tvář

sporadicky si dám
za vyučenou
jemným
zakašláním

připadám si skvěle
ten kouře
mi dává dojem
plivání ohně

hoří stromy
hoří domy, lidi
hoří alkohol
hoří elektrické dečky

cigáro mi už
dohořelo
Autor humus, 05.03.2010
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Houda, ewon, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá myšlenka,zajímavý styl psaní...líbí se mi to..!!

07.03.2010 23:45:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí