mrtvý nihilistický miminko

mrtvý nihilistický miminko

Anotace: 01032010

http://mrtvy-miminka.blog.cz
.
.
.
Viceprezident seděl ve svém bunkru
a zmáčknutím červeného tlačítka,
vyvolal ve svém okolí zemětřesení.
Zemětřesení zemí třese sílou přímo
domáckou, a negři do rytmu gangsta
tanec tancujou

letiště je ucpaný a suchý hajzly taky
všude serou občani i novináři.
uprostřed roje mrtvejch těl který červi žerou
zrodilo se mrtvý miminko.
chodí mezi těma mrtvolama
a všem se směje
občas se vychčije piva nějakýho novináře,
nachcal do svěcený vody,
nachcal do hoven,
nachcal do uší spícím,
přeživším i mrtvým
prostě sex jak sviňa
Autor humus, 05.03.2010
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí