Stará váza

Stará váza

Anotace: ***

Na stolku stará váza,
ve váze umírající květina,
tak další den můj začíná
v mém dlouhém tichém rozjímání,
hladím ty květy svojí dlaní a cítím
bolest toho kvítí,přestože
venku slunce svítí.
Pod okny slyším hlasy čísi,
vkládajíc
jídlo do ještě starší mísy,
věk této mísy,
ach můj bože,vyvolá v mysli další hoře.
Na jednom hrnku velká puklina,
značí jak konec začíná.
Uvadlé kvítí umírá,jak další trpká hodina,
jak čekání těžké v osamění,když veselé srdce tady není.
Autor jaroslava anna, 05.03.2010
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: pamp_elka, hašlerka, Bíša, Gudula, mamina, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, i když smutná

05.03.2010 09:01:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí