Konec šťastného času

Konec šťastného času

Anotace: Už nemůžu dál...

Tik Tak Tik Tak

Hra skončila
Z hlediště se ozývá rozpačitý potlesk
Byl to úspěch, nebo fiasco?
Opona padá, a herci odcházejí
Poslední hra v sezóně
Už repríza nebude

Tik Tak Tik Tak

Zlomené srdce
Co už se nechce nechat spravit
Co bylo včera zítra už nebude
Zůstala po ní velká jizva
Co se jenom těžko zahojí
A prázdnota

Tik Tak Tik Tak

Paměť vymazána
Telefoni číslo taktéž
Počítač hlásí - kontakt navždy přerušen
Co bylo kdysi dnes už není
Nemá cenu se trápit
Nad minulosti

Tik Tak Tik Tak

Co je to štěstí?
Muška jenom zlata
Co napije se růžového vína
Uletí než ji lapíš, je všude a přesto nikde
A plácačkou marně plácáš po větru
Je pryč

Tik Tak Tik Tak

Pocit úlevy
Lepší je mít než tápat
Jistota nad nejistotou vyhraje
A střepy života se pozbiraji
Aby se složili dohromady před dalším roztříštěním
A jde se dál

Tik Tak Tik Tak

Svět kolem
Je stále nádherný
Čas se nezastavil a stále tiká
Věřím v budoucnost, věřím ve štěstí
A držím v ruce dětskou ruku
A vím

Tik Tak Tik Tak

Však pro nás čas doběhl
Autor Chemmik, 05.03.2010
Přečteno 425x
Tipy 25
Poslední tipující: Viktorie Zvalová, Isquieasuus, TetaKazi, Morsia, Zorenka Ježková, 666 Idiot MCR, hašlerka, Koza, l'âme, Jeněcovevzduchukrásného, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezoufej.
Dál doufej.

09.07.2010 19:43:00 | Viktorie Zvalová

ještě nemaž, ještě zavolej...pořád jsem tu, prosím

05.03.2010 07:19:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí