Barvismus

Barvismus

Anotace: ...

Podvečerní záclony
se podobají
ztělesněním Einsteinových
teorií...
Na moment odtrhni oči,
od zářících květů
masožravek...

Bez okamžiků
jako je tento,
kdy na obitých bednách
visí veledíla,
těžko by se žilo
takhle snadno...

Náboženství je mnoho,
to mé
ukrývá se v koutech spektra.
Bůh je žlutý
jak čerstvě vylíhlé kuře
a nerozumí
abstraktním obrazům...
Autor voedor, 05.03.2010
Přečteno 276x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Javavia, enigman, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé..líbí ST.

08.03.2010 11:07:00 | Acham

to aby si dával pozor na lišky...

05.03.2010 19:45:00 | enigman

pochopit abstrakci je těžký..to se musí cítit a přijmout..
ST

05.03.2010 18:25:00 | Mbonita

Zajímavá teorie nutící přemýšlet...

05.03.2010 16:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí