CO ŘÍCI.....

CO ŘÍCI.....

Anotace: Někdy schází slova:(

Co říci...
Duše když pláče
a teplou dlaň
ruka ruce nepodá

Co říci...
Snad otázku dát
proč narodil ses
člověče
že chceš jen brát
Proč srdce Tvé
často mrazí
proč Láska mu tolik schází

Co říci...
nejsou slova
jak zloba zlá se směje
že Lásku poráží znova

Co říci...
možná radu dát
nauč se žít
nauč se milovat
Jen pro Tebe svět tu není
nauč se mít
pro člověka
člověče
více pochopení
Autor Ryta, 05.03.2010
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdité....Hezké.

05.03.2010 18:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí