Sen

Sen

Tvé ladné křivky obdivujíc
nad tvými svaly povzdechujíc
do postýlky se položit nechám
do tvého ouška slastně vzdychám
pod tvými doteky žhavá jsem
jsem zrcadlo, jsem tvým odrazem
jsem sen
co jen tak lehce nezmizí
i přesto že jsme spolu, jsme si tak zvláštně cizí
dvě srdce ryzí
neomrzí
....
Autor TedelyBear, 05.03.2010
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí