Jsem? ....Co vlastně jsem?....

Jsem? ....Co vlastně jsem?....

Anotace: Jen tak psané ve škole dne 25/2 10

Jsem nyní jako prázdný strom
bez kořene bez větví i listí
jsem nyní jako prázdný klon
bez rukou, nohou i bez srdce

Jsem prázdný člověk co dere se na svět
Jsem prázdný člověk co chce dále žít a koukat se a smát
Jsem prázdný člověk co potřebuje pomoc od Boha
Jsem prázdný člověk co potřebuje pomoc od mnoha
Jsem člověk co neví kudy kam
Jsem člověk co zažil nejeden klam

Čas utíká a kuje pykle
Času utíká i přes mou špatnou náladu
Čas utíká a to velmi ryche
Čas utíká....a my s ním
Autor Kšanda :), 05.03.2010
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí