Můj ex...

Můj ex...

Anotace: není pro mladé...

Měla jsem s jedním klukem sex,
nachytal nás při tom muj ex.
Zmlátil mě až do krve,
jako to uďelal minule.
Podala jsem na něj trestní oznámení,
Šel za to na rok do vězení.
Prosil mě celý rok o opuštění,
tak jsem ho požádala aby mi dal čas na rozmyšlení.
Dala jsem mu tu příležitos,
ale když eště jednou,půjde do vězení na dosmrzi
a byli jsme spolu až do do smrti.
Autor deblina, 05.03.2010
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty, příště prosím ASPOŇ bez pravopisných chyb..

05.03.2010 21:47:00 | kikiis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí