Pro Lucinku

Pro Lucinku

Anotace: Když se obrátil svět zády,jediná zůstalas semnou tady!

Někteří stále,
brali
brali
brali..
na rohu se smáli.

Ukázal se anděl můj,
když sám nevíš
raději stůj.

Pomůžeš mi anděli,
najít cestu
k cíli?

Anděl má výdrž za dva,
zda se to marné však,
on nic nevzdává.

Mám Tě moc ráda anděli,
zůstanme navždy přátely.
Autor andrusineck, 05.03.2010
Přečteno 411x
Tipy 7
Poslední tipující: Pythonissa__, Modrý Anděl, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí