Příšera

Příšera

Anotace: Pokud o rádoby alegorii.

Viděla zrůda kvítek,
k večeři chtěla jej dát.
K němu malinký snítek,
to aby děti v chlívku přestaly se jí bát.

Neměla v popisu práce -
ubližovat příliš.
To jen, když na zahrádce,
jí cestu zkřížíš.
Pak chytí tě a k dětem dá,
tehdy vzpomeň si, ona není zlá.

Temná noc, dlouhé čekání,
než ráno vrátí se k vám.
Chlívkem nese se tiché sténání,
příšerám nastává ráj.
Autor Mania Dardeville, 05.03.2010
Přečteno 203x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí