Pátek dopoledne

Pátek dopoledne

Anotace: Možná znáte ten pocit, že zdi jsou vězení a okno křídla volnosti. Bohužel u nás ve škole je okno vysoko a já jsem maličká..

Utíkám o přestávce od sešitů
do kabinek školních záchodů
mě zemská tíže netíží tu
a okno otevírá svobodu

Stojím na bílém prkýnku
na špičkách na jedné noze
hlavu zvedám k okýnku
k vzdálené obloze

Bílé mraky v dáli plují
a letadla taky
žáci tužky okusují
dnes nepomůžou taháky

S těmi mraky taky plout
a je jedno kam
ze dveří už vyběhnout
svou ruku do tvé dám

Potom spláchnu
své naivní touhy
rukou máchnu
a pátek je tak dlouhý
Autor kikiis, 05.03.2010
Přečteno 236x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Psavec, ewon, Zasr. romantik, CULIKATÁ, greapy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pátky se vždycky vlečou.

06.03.2010 00:07:00 | Psavec

Neboj, vyrosteš! :o))

05.03.2010 21:53:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí