ZUBY SVÉ ČISTÍM SI KARTÁČKEM DOBĚLA

ZUBY SVÉ ČISTÍM SI KARTÁČKEM DOBĚLA

Anotace: Utopen mezi kachličkami v zoufale komické naději...

Zuby své čistím si kartáčkem doběla
nechci bys polibkem ode mě trpěla
jazyk svůj drhnouce důkladně doruda
vím, že je k ničemu, vím, že jsem pobuda

Můžeš být na fotce, vkrást se mi do hlavy
na plakát nad postel tisknu tvé pohlaví
nad postel na plakát, ovšem ne v posteli
to není na pytel, tohle je v prdeli

není to náhoda, já jsem ta chybička
že nechceš souložit, i když jsi nymfička
říkám si, že se dám na dráhu kostela
zuby své čistím si kartáčkem doběla
Autor Sabath, 05.03.2010
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: kikiis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Duše je rozpustná v lihu xP

05.03.2010 22:35:00 | Sabath

někdy je třeba vyčistit i duši :D

05.03.2010 21:59:00 | kikiis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí