Nikdy nebudeš obyčejná

Nikdy nebudeš obyčejná

Anotace: .tam na druhou stranu drátu

když jsem byla malá
plakala jsem
aby máma nevěděla

chtěla jsem spoustu věcí
třeba střevíčky sluneční paní

tamtoho kluka
s červenými vlasy

a teď vím já
že slzy umějí bolet

.
.

harry potter může cokoli
ale nám
dnes v noci svítí hvězdy
(baterky maj dobitý)

a vypadat příšerně
možná znamená
pyžamo a splihlý vlasy

jenže pod peřinou
a popcornovým sněhem
to stejně žádnej démon nezmerčí

tak co

jsme celý svět
porcelánová panenko

a je jedno co kouříš
a jestli jsi včera nespala

prostě

nikdy nebudeš obyčejná
.
.
Autor Lucijena, 05.03.2010
Přečteno 297x
Tipy 22
Poslední tipující: Lenake, Alien.v.v.s., teď už nikdo, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, Pevya, ilona, Pixie, Bíša, pamp_elka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to není nikdo, to jen někomu rozumíme a někomu ne

21.03.2010 22:00:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Fakt zamyšlenková, moc dobrá. ST.

17.03.2010 12:17:00 | Pevya

u tohohle jsem se musel zamyslet!...a to je dobře :-))

07.03.2010 23:39:00 | Houda

jsem dojata...

06.03.2010 15:00:00 | Pixie

Stip!

05.03.2010 23:25:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí