Zastavil se čas

Zastavil se čas

Anotace: dnes po druhé ráno

Sbírka: Střípky jednoho dne

Zastavil se čas .
Něco málo po půl šesté.
Sny roztrhané leží v oblacích.
Mé rty šeptají modlitby.
Zaháním jimi šeré anděly.
Co chtějí duše mých dětí.
Autor Lady L, 05.03.2010
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: floreciente, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí