Ze dne na den

Ze dne na den

Anotace: ...........

ze dne na den
žil chlapec z vedlejšího bytu
z reality na sen
mění se jeho svět
jednou myslí nad životem
zda li ho stále žít
jednou ho slyšim mluvit s bohem
zda li už si ho nechce vzít
jednou citím jeho štěstí
jindy ho vidim dostávat od života pěstí
někdy vidim smích a někdy zase slzy
občas ho vidim rozbitýho jak střepy
už sem ho viděl žít jak kůl v zemi
přijde mi prázdnej
životem zklamanej
přesto jako každý den
potkám ho i dnes
budu opětovat jeho pohled
pohled co znamená strach
strach z vás a ze sebe sama
žít ze dne na den je životní drama
Autor Vladimír Kočka, 06.03.2010
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Labanda, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st známkluka od vedle :(

11.03.2010 06:18:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí