POPRAVA

POPRAVA

Anotace: ...

Nemám plíce, nemám dech
nemám vzduchu na povzdech
dveře se otevřou, přijde kat
nemám dost času si poplakat

Kde jsi teď má rodná vísko
kdes maminko, smrt je blízko
prý to bude bolet chvilku
někdo v kápi chystá pilku...

Pilku vadnou, samou rez...
Tím mě chceš zabít? Odpověz!
to není rez, ta pilka je od krve
zabíjí často, není to poprvé

Já chtěl jsem víc já chtěl jen žít
teď svoji krev tu budu pít
ach ty ubohý snílku!
někdo v kápi chystá pilku...
Autor Sabath, 06.03.2010
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Izza, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí