Lidmi hráno

Lidmi hráno

Anotace: Taková optimistická, možná proto že je napsána den po Vánocích :D ..nemám ráda Vánoce..

Dnes počasí jak včera
uplakáno
pár řádků z plnícího pera
sesbíráno

Svědomí těch, co nejsou hluční
pošlapáno
jak panenství kytky luční
potrháno

Čestné chování dětí všech
rozprodáno
a přes cedule na školních zdech
"Zakázáno"

Nejsladší jídlo na stole vládců
přichystáno
krev barví šat věrných, ne zrádců
-tak je dáno?!

Vědět, co v tvém dopise mně
je psáno
tvé lůžko na věky a denně
bude ustýláno

Slunce nad hory vyjde
zase ráno
a lidé stále zmírají
ale ano!
Autor kikiis, 06.03.2010
Přečteno 263x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Duhová, jedam, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm...pěkný ST!

07.03.2010 16:38:00 | xoxoxo

ST..dobré,moc dobré.

06.03.2010 11:27:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí