Plnou parou vpřed...

Plnou parou vpřed...

Anotace: ...

I když občas se ti zdá,
že život nastaví ti nohu.
Ty se nesmíš vzdát,
Ty musíš jít vstříct osudu.

Neohlížet se zpátky,
jít plnou parou vpřed.
Za hlavu hodit všechny smutky,
radost dostaví se hned.

Na nic nečekej
a užívej si života.
Vždyť život je skvělej,
i když občas označí tě šlápota...
Autor Luďka, 13.12.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta basnicka je moc krasna ale ty by sis jio mela cist kazdou chvili

13.12.2005 15:13:00 | Ada

ta basnicka je moc krasna ale ty by sis jio mela cist kazdou chvili

13.12.2005 15:13:00 | Ada

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí