Stav beztíže

Stav beztíže

Anotace: .

Odpočívat ve stavu beztíže,
nikdo nic netuší,
nikdo neví, že
mé srdce už nebuší,
že křičet se nesluší,
že má duše je ve stavu beztíže.

Světlo jen kolem proletí,
nastane bezvětří
jen na pár století,
než má duše opět spatří
pravdu o stavu beztíže.
Autor Jordan17, 06.03.2010
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: jelinek8, Láďa, efeeez, Patěnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vnímám to stejně... a líbí se mi nádech Tvé básně. Ach, abstraktno!

06.03.2010 17:40:00 | Patěnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí