...umírám...

...umírám...

Anotace: .....................

Jediné co chci říct
že byl jsem ten
co rád měl víc
ať byla noc či den

loučím se s vámi kamarádi
co měli jste mě snad i rádi
já rád vás měl víc
neudělám,ale nic

na tváři mám slzy
teď je pozdě
a ne brzy
koho pak to vlastně mrzí

teď už o nic neběží
a komu na tom záleží
že všechno to byl jenom sen
už nebudu mít další den

nebudu už v noci snít
protože už nebudu ani žít
jednu nemoc v sobe mám
a pomalinku umírám...
Autor Nola77, 04.11.2004
Přečteno 906x
Tipy 3
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí