Člověk

Člověk

Anotace: ...

Jak ovečka ve stádě
Jak puma na mokré kládě
Držíš se svých snů
Co dávají ti
Radost a sílu do dalších dnů
Realitu nechceš vnímat
Tvrdou pravdu už nemůžeš přijímat
Byl už jsi tolikrát zlomen
Že těžko staví se na kolena
Kůže na rukou samý šrám
Srdce i duše rozpolcena
Kráčíš, nevíš kudy kam
Svět už ani nevnímáš
Bude to tvrdý náraz
To střetnutí s osudem
Člověk, nejvyspělejší bytost na zemi
Tomu nechce věřit se mi
I když kdo dokázal by
Smát se a za chvíli slzy utírat
Milovat a za chvíli nenávidět
Život si užívat
Pak přemýšlet nad jeho koncem
Který rozhodně nebude končit vesele
A už vůbec ne zvoncem
V prstech svíráš žiletku
Díváš se na naběhlé žíly
Sbíráš poslední síly
Za chvíli krásně rudá tekutina
Obdaří teplem tvoji ruku
Života neužil jsi ani půlku
Stačila jen 1/4 a už víš
Že takhle dál nechceš žít
Vítej v té krajině
Kde můžeš jenom snít
Autor JohnyD., 06.03.2010
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: Anura, dream in emptiness, CULIKATÁ, Květka Š., Slup, jakubisko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda je,že sen tě někdy přivede do jiného, lepšího světa, pomůže ti a na základě snů vytváříš pak představy o budoucnosti a skutečný svět vidíš poté v lepším světle:-).

05.04.2010 23:48:00 | Anura

krev je krasna, ale neplytvej s ni.. neprestavej snit..

07.03.2010 13:48:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí