Půlnoc

Půlnoc

Anotace: Když máte spoustu starostí...

Stojí na mostě
dívá se dolů
a vypadá tak
nějak znaveně.

Hledí dolů a
asi myslí na
jeho rodinu
jeho holku a
jeho práci a
jeho úspěchy.

A možná žádnou
svou rodinu nemá
a možná žádnou
svou holku nemá
a možná žádnou
svou práci nemá
a možná žádný
svůj úspěch nemá.

Dívá se dolů
na osvětlenou
ulici blízko
jeho bydliště
dívá se dolů

Zastaví tmavý
automobil u
přemýšlejícího
muže s řidičem
v bílém obleku

Muž nasedne za
ním, asi mluvěj
spolu o lidech a
o výškách, nocích
prostě o ničem

...A možná spolu nemluvěj vůbec...
Autor Keigh, 06.03.2010
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy by mohl čas zpomalit abychom mohli zapřemýšlet nad vším ....
... Jinak chválím,je zajímavá s takovým zvláštním nádechem! ^^

19.03.2010 22:01:00 | Dark dream

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí