Vražda

Vražda

Anotace: ...

Hodiny tikají, čas těžce běží
Kaluže červená, někdo v ní leží
Pár kroků kupředu mnohem víc zpět
Červená je totiž, je totiž krev

V kaluži krve leží tam dívčina
Zlá rána do hlavy je smrti příčina
Kousíček opodál smrtící zbraň
Na stěně krví je otisklá dlaň

Blik a blik, blikají sanitky světla
Pozdě je, sanitka asi se spletla
Někdo je potřeba, ale ne lékař
Měl by se zavolat nejspíše hrobař

Pláč je teď na místě, co oči stačí
Rodina v koutě je a tiše pláčí
Co je to za monstrum, že dívku zabil
Možná, že chorý je... rozumu pozbyl

Není již na světě, co by mě těšilo
Aby mě srdíčko boleti přestalo
Všechno je ztracené v téhleté době
Tělo je studené a tleje v hrobě
Autor annuska, 06.03.2010
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí