Česká meziválečná literatura

Česká meziválečná literatura

Anotace: Za kolik jste udělali maturitu z češtiny?

Markéta Lazarová? Co prosím?!
No, literatura těch únavných
autorů mně bohu žel či dík moc
neříká, ale je mi to jedno.

Radši underground
formuli fotbal
umění hudbu
hlavně tu hudbu.

Anime
mangu
hlavně tu
mangu

A s tím Vančura nic neudělá.
Autor Keigh, 06.03.2010
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí