Miluju Tě..

Miluju Tě..

Anotace: tak snad...

Je mi krásně když můžu být zase vedle Tebe,
Když můžu znovu cítit vůni tvého těla.
Znovu jsem našla sama sebe,
Teď mám všechno, co jsem vždycky chtěla.

I když ty silná slova nikdy neříkám,
Věř mi, já to cítím.
Své city už v sama sobě nehlídám,
Když nás vedle sebe znovu vidím.

Bylo tak nádherné usnout a probudit se vedle tebe,
Nemuset si to jenom přát.
Chtěla bych něco slíbit sama sobě,
Nemůžu, nechci to zklamání znovu znát.
Autor Sarinka318, 07.03.2010
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí