Země Mrtvých Duší

Země Mrtvých Duší

Anotace: ...

Země mrtvých duší

1. Z této země není návrat
marně volej o pomoc.
Duši tvou už jistě svírá,
pouze temná, černá moc.

Při pohledu do té tváře,
Tvoje srdce strachy buší.
Jestliže však volá tebe,
Už jsi v zemi mrtvých duší.

Ref : Chtěl jsi možná víc,než můžeš zvládnout
Zastavit čas a rozbořit hráz!
Zpátky chceš jít a sebou si vzít
Vzpomínek pár co zůstal jen cár

2. Soumrak se už blíží
Padáš k zemi únavou
Oči tvé se ti klíží
Konec tvůj je ti záchranou

. A ty co se smrti bojíš
větu mrtvých neproneseš
Na konci té cesty stojíš
Břemeno své teď neuneseš

Ref : Chtěl jsi možná víc,než můžeš zvládnout
Zastavit čas a rozbořit hráz!
Zpátky chceš jít a sebou si vzít
Vzpomínek pár co zůstal jen cár

Riff 2: Kam tě vedou kroky tvé?
Nezůstanou jediné
Kam tě vedou kroky tvé?
Jak skončí Vaše duše nevinné?

Ref : Chtěl jsi možná víc,než můžeš zvládnout
Zastavit čas a rozbořit hráz!
Zpátky chceš jít a sebou si vzít
Vzpomínek pár co zůstal jen cár
Autor Samuel 75, 07.03.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí