list

list

Anotace: na smrt

Předat poselství
ten zvláštní list
za chvíli z něj bude
král k lidu číst.

Jaká to slova
na pergamenu stojí
potěší srdce naše
nebo se jich bojí.

Při prvním slovu
umlkne dav
zachvěl se lehce
vládcův háv.

Ruce se třesou
síla již není
už cizí vojska
naši zem plení.

Do boje musím
zemřu bratře
mé tělo bude
plát na vatře.
Autor Čoki, 07.03.2010
Přečteno 202x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Psavec, hašlerka, Nút, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jestli to nebude tím že to o čarodějnicích není...

07.03.2010 17:51:00 | Nút

Čoki-čarodějnice jsou až v dubnu:-)

07.03.2010 15:28:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí