Ztracená

Ztracená

Anotace: ztracená v krajině,srdci i mysli..

Ztracená

Bloudím krajinou bez svitu luny,
jenom tam v dálce jsou slyšet struny,
bloudím sama bez špetky naděje,
cítím jen chlad a za zády závěje

Bloudím jak laň, která se ztratila,
společně s pamětí, jež se nevrátila,
bloudím a klopýtám,zbavená sil,
před sebou vidím však spoustu mil

Bloudím i v myšlenkách,v hlavě mám zmatky,
nevím co dělat,však slyším hlas matky,
nesmím se vzdát,ale jít stále kupředu,
cíl už je nadosah,tam někde vepředu

Musím se vzchopit a přemýšlet hlavou,
hloupé myšlenky odsunout stranou,
musím být silná a hlavně ne bezmocná,
však najdu cestu a nebudu ztracená
Autor Andrea de Taverne, 13.12.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj naděje ! té se drž,je to hodně dobrá kamarádka !

13.12.2005 17:40:00 | sköld

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí