Koncept vidění

Koncept vidění

Anotace: pravda bývá a občas baví. Někdy bolí a někdy nahání strach, tak tuhle, prosím, nevyzraďte

Až skončí myšlenka na minulou noc
Půjdu sněhem bosá domů
S pocitem hříchu zrady a slasti

V hlubokém výstřihu přiznání
Pár opiových snů
Se Saint Laurentem
A bílým práškem nad horním rtem
Který neomlouvá nic

Svět byl tichý
A já našlapovala zlehka
Jako liška co se krade ke kuřátkům
Aby je snědla
Jako opilec co si nerozsvítí ve tmě
Aby nebyl viděný
Tmou

Jsou chvíle co se táhnou
A hodiny co utíkají
Tempem černošského sprintera
Jako bych nevěděla
Kam zařadit tu naši

Ulice bývají po ránu bez lidí
Opuštěné
Nemyté
A veřejně spontánní

Dívám se na svůj dech
Abych z něj mohla rozeznat ten tvůj
Zabarvený šedomodře

Lži se nešeptají
To jen pravda nebývá vykřikovaná
A pravdou zůstává
Že už mě nikdy neuvidíš
Autor její alter ego, 07.03.2010
Přečteno 280x
Tipy 33
Poslední tipující: Ishtar, susana načeva, l'âme, ilona, zelená víla, Denael, enigman, Psavec, rry-cussete, stmivani.na.lepsi.casy, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tak..

16.03.2010 17:57:00 | zelená víla

pro me ta nejvysostnejsi, nejtissi a nevyzraditelná hořkosmutná pravda...

08.03.2010 18:09:00 | stmivani.na.lepsi.casy

nevyzradím..mlčím ST!

08.03.2010 09:33:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí