Naše je zem

Naše je zem

Anotace: ...

Vojáci padlí za svoji vlast
tohle je válka, tohle jsme my
tohle je život na zemi

a jejich vdovy jenž pocití strast
my jsme tu páni, naše je zem
a naše prokletí z nichž neslezem

víra má svého a v něj si věří
každý je jiný, každý je sám
každý si skládá hlavolam

je zbytečné jako na stromě peří
že války vznikají rukou boží
dokud všechny nepoloží
Autor Estan, 08.03.2010
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Striga, Houda, Richard Ježek, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí