pití do ranních hodin

pití do ranních hodin

Anotace: dasd

brzké opilé ráno
mě bylo do vínku dáno
skvělého pocitu opojení
když mě měla láhev na kojení
kojila mě svým božským obsahem
se kterým se do jinýho světa
dostanem

poté budem spokojeni stále
budem život užívat jíst sýrů krále
jen tak se potulovat spokojenně pít
můžu snad ještě lepší život mít ?

řekl bych že nemůžu
tohle je totální komfort
tohle to já fuckt můžu
takhle já sem opravdu spokojen
když ráno usínám opojen
Autor ostuda lidstva, 08.03.2010
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych, že trochu pokulhává rytmus:-) jinak téma dobré;)

08.03.2010 17:16:00 | Chechtalka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí