Slovní daň

Slovní daň

Anotace: ........

........
řeč rukou
otevírání úst
beze slov
snídaně bez únavy
obědy bez mručení
večeře bez proslovů
němá komunikace
i v posteli si
nemají co říci
němí milenci
němé party
kolem je příliš ticha
svět si vzal slovní daň
všichni se řídí
záznamníky pocitů a vjemů
zaplatit za slova nelze
a bez nich si každý myslí
na své touhy a přání
........
Autor Tomáš Přidal, 08.03.2010
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí