Prosté

Prosté

Anotace: Klamat sama sebe...

Kolik vlastně můžem mít těch já?
A to stačí jen dvě.

Koho bys chtěla potkat?
- Prý sebe.
Ale to je absurdní,
minuly byste se, víš.

Co nejraději vidíš?
- Říkalas tmu.
Ale vždyť,
nikdy jsi ji neviděla.

Co nejvíc bolí?
- Asi…pravda.
Tak proč jí ubližuješ,
musíš lhát, chápeš?

Co nejraději posloucháš?
- Ticho.
Vždyť sama víš,
by tě z něho rozskočila hlava.

Koho zabít?
- Jedno z těch já.
Ale víš, zemřela bys.

Milovat?
- Nenávidět.

S čím nelze žít?
- Prý se strachem.
To netvrď jo.

Miluješ?
- Už jsem říkala že
……………………

Závislost?
- Na pitvě.
Prosím?
To ještě vysvětlíš.

*Ve vlastních myšlenkách.

Otevřít?
- Nikdy.
To neříkej jo,
vždyť strašně bys chtěla.

Jak prosté
klamat sama sebe.
Autor Jiná, 08.03.2010
Přečteno 279x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Psavec, Houda, CULIKATÁ, Zefi, mamina, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí