Zima vládne

Zima vládne

Anotace: ...

V zámku zimního království,
mrzne, sněží a netaje,
nikdo nečeká vítězství,
něco tu však nehraje

Královna sedí a sedí,
nemrká, nejí a nepije,
stále jen před sebe hledí,
vyhlíží jarní naděje
Autor Sllunce, 08.03.2010
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, CULIKATÁ, Zefi, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí