Růže pro černé blues

Růže pro černé blues

Anotace: ...

Dlaně ještě od hlíny
voní Tvou krásou
kterou jsem si
pomalu svlékala
z prstů

jedno jediné zrnko
za nehtem
a Praha jako by se
potápěla do tmy
hořkých slz
němoty

včera jsme se
ještě milovali
dnes cuchám
malý čtverec hlíny
pro trochu úcty
ke kráse

a to jediné zrnko
je jako den
kdy jsem tě poprvé
v záři slunce
objala
a tvé vlasy jsem
tiskla ke svým rtům

je mým nejbližším
přítelem
nemluví
jen naslouchá
vím že mi rozumí
i když mě nikdy
neopětuje mé polibky
není jako ty

ale je pořád se mnou
už navždycky
Autor Jasmin de Paris, 08.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 20
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Psavec, zelená víla, Lacosta1, enigman, B.a.r.b.a.r, labuť, Mbonita, WhiteSkull, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná..

09.03.2010 15:06:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí